Hvordan kan Salesforce skabe vækst i din virksomhed?

Cg-6Nv9W0AARhU6

Hvordan kan Salesforce skabe vækst i din startup?

Mange mindre virksomheder og startups starter med at bruge enkle CRM-løsninger som Pipedrive, Insightly, HubSpot CRM og Web CRM. Dette er gode løsninger, da I hurtigt kommer i gang. Men når din organisation vokser, opdager du at der er begrænsninger for disse CRM-systemer, og en avanceret løsning som Salesforce kan hjælpe dig med at skalere din salgsorganisation.

Vi lancerer en webinar serie for at vise og diskutere, hvordan Salesforce kan hjælpe startups med at skalere deres forretning. Hvert webinar er 20 - 30 min. så de er korte og fokuserede. Vi dækker følgende emner:

Hvorfor og hvornår skal du opgradere til Salesforce?

Hvornår kan et avanceret CRM-system som Salesforce være det rigtige for din virksomhed, og hvornår skal du bruge tage tiden til at migrere til et nyt system?

Dette webinar vil dække nogle af de unikke funktioner i Salesforce og diskutere, hvornår det typisk er fornuftigt at se på en opgradering af jeres eksisterende CRM system. Vi vil også diskutere, hvad det kræver af din organisation for at få de forventede fordele ved løsningen.

Tilmeld dig webinaret

Introduktion til Salesforce

Hvis du ikke har set Salesforce før eller for nylig, giver dette webinar dig en hurtig introduktion til Salesforce. Vi vil dække det grundlæggende som kunder, kontakter, salgsmuligheder, e-mails og opgaver samt nogle af de mere avancerede funktioner som rapporter, dashboards, produkter, kampagner og sager. Vi vil også give et hurtigt overblik over, hvordan Salesforce kan konfigureres ved hjælp af elementer som objekter manager og process builder. 

Tilmeld dig webinaret

Guidede salgsprocesser i Salesforce

Du har sandsynligvis en salgsproces i dit CRM system, men ved alle dine salgsmedarbejdere, hvad der skal gøres på hvert trin? Og hvad er de vigtigste aktiviteter, der kræves for at flytte til det næste stadie?

Guidede salgsprocesser kan hjælpe dig med at dokumentere din salgsproces, guide dit salgsteam og holde fokus på nøgleaktiviteter og data, der kræves på hvert trin i salgsprocessen. Vi vil diskutere fordelene og vise hvordan dette kan konfigureres i Salesforce.

Tilmeld dig webinaret

Produkter, tilbud og digital signatur hos Salesforce

Tilføjelse af et produktkatalog til Salesforce kan give jer en masse fordele.

Du kan automatisk beregne den rigtige pris på dine salgsmuligheder, og du kan rapportere på jeres pipeline pr. produkt. At have de rigtige produkter på salgsmuligheder giver dig også mulighed for at registrere hvilke produkter kunderne har købt, som er et godt grundlaget for opsalg og krydssalg, samt input til markedsføring. Med produkter på salgsmuligheder er det også nemt at oprette tilbud, som du kan sende til kunder og integrere med digital signatur.

Vi viser, hvordan produkter, tilbud og digital signatur kan bruges i Salesforce, og hvordan det kan konfigureres.

Tilmeld dig webinaret

Salgsmateriale og -viden i Salesforce

Salgsmateriale og -viden kan hjælpe dig med at øge dit salgsteams succes ved at give det rigtige indhold og træning når de skal bruge det. Men en fælles udfordring er, at når du leverer træning, glemmer salgsteamet for hurtigt og ikke bruger det. Tilsvarende er et almindeligt problem, at 60-80% af marketingindholdet aldrig bruges, og salgsteamet kan ikke finde det indhold, de har brug for.

Ved at integrere salgsaktivering i Salesforce kan salgsteamet få det indhold og den viden, de har brug for, når de har brug for det i den rigtige kontekst. Dette skaber forbedrede resultater og kundetilfredshed.

I dette webinar diskuterer vi, hvordan man kommer i gang med salgsaktivering (sales enablement), og hvordan man integrerer det i Salesforce.

Tilmeld dig webinaret

Inside salg 

Har du en inside sales afdeling? Vil du sikre dig, at de er effektive og levere resultater?

Salesforce kan støtte dit interne salgsteam på flere måder. Vi vil diskutere nogle af de typiske udfordringer og mulighederne for at støtte dit interne salgsteam.

Tilmeld dig webinaret

 

1 comment